Insurances.net
insurances.net » Internet Insurance » Online Gvenilir Trnslation Hizmetleri Ile Bir Sonraki Seviyeye Iinizi Atn
Auto Insurance Life Insurance Health Insurance Family Insurance Travel Insurance Mortgage Insurance Accident Insurance Buying Insurance Housing Insurance Personal Insurance Medical Insurance Property Insurance Pregnant Insurance Internet Insurance Mobile Insurance Pet Insurance Employee Insurance Dental Insurance Liability Insurance Baby Insurance Children Insurance Boat Insurance Cancer Insurance Insurance Quotes Others
]

Online Gvenilir Trnslation Hizmetleri Ile Bir Sonraki Seviyeye Iinizi Atn

Online Gvenilir Trnslation Hizmetleri Ile Bir Sonraki Seviyeye Iinizi Atn

Yerelletirme ve SEO

Pazarlamann nemli parametrelerinden biri de corafi hedeftir. zellikle ihracat yapan bir markanz varsa, SEO sizin iin byk bir silah olacaktr. rnein siz Rusyaya ihracat yapmak isteyen bir deri firmas iseniz, sitenizin mutlaka eviri yaplmas, sitenizin eviri yaplmasnn yan sra hedef kitleye uygun dile eviri yaplmas nem arz etmelidir. Eer Rusyaya ihracat yapacaksanz sitenizin Rusca tercme ve Ingilizce eviri srm olmal. Google, translate (eviri) hizmeti sonras her dilde yazlan ieriin kalitesini de analiz edebildii iin mutlaka firmamz gibi web sitesi evirisi zerine profesyonel bir eviri firmas ile almalsnz.

Alan Adnn SEO ve Lokalizasyona Etkisi

Alan adlar global ve yerel olmak zere iki snfta ele alnmaldr. Com, net, org gibi global bir alan ad kullanyorsanz Google Site Yneticisi Aralar kullanarak corafi hedefinizi belirlemenizde fayda olacaktr. Firmanzn alan ad.com.tr gibi yerel bir uzantya sahip ise, zaten Google Site Yneticisi Aralar otomatik olarak corafi hedefinizi Trkiye belirler ve Trkiyeden yaplacak yerel aramalarda daha st sralamalara karsnz. Eer siteniz com gibi global bir uzantya sahip ve Ingilizce eviri yaparak global pazar hedef alyorsa, Google site Yneticisi Aralarndan corafi hedefinizi konumlandrmayn. Burada ou kez yaplan yanl hedefin Amerika seilmesidir. yle ki Amerika dnda da Ingilizce eviri yaplan, konuan birok lke var. Bu yzden konumlandrma yapmadnz takdirde, Google sitenizde kullandnz dile gre corafi hedeflemenizi otomatik yapacaktr.

URL Yapsnn Yerelletirme zerine Etkisi

Sitenizi corafi hedefiniz dorultusunda eviri yaptrarak kullanmak aslnda yaplan byk bir yanltr. Sitenizin ikinci bir dile sahip olmas demek, aslnda sitenizin ikinci bir kltre sahip olmas demektir. Bu yzden altyapnz eviri olarak deil kltr olarak kurmalsnz. rnein Trke sayfanzda ziyaretilerinizin Kurban Bayramn kutlarken, Ingilizce eviri ve Almanca Ceviri ara yznzde Paskalya Bayramn kutlamanz gerekebilir.

Bunun yannda, sitenizin global bir domaine bal kalacaksa, corafi hedeflere gre alt alan adlar ile kullanmanz neririz. rnein alan adnz firmam.com ise, Fransaya hitap edecek ara yznz, Almanca Ceviri iin ayr bir site kurup (ana siteniz ile ayn kurumsal kimlie sahip) fr.firmam.com alan adnda yaynlamanz neririz.

Ancak hem markanz global pazarda korumak, hem de kullanclarn direk adres girii alkanlndan da yararlanmak iin Ingilizce eviri ve Rusca tercme iin www.firmam.de, www.firmam.fr gibi yerel alan adlarn nceden tescil ettirmenizi ve corafi hedeflerinizi genilettiinizde bu alan adlarn kullanmanz neririz.

Baz Google Yardm Merkezi belgelerinde www.firmam.com/tr ve www.firmam.com/fr gibi sanal klasr yaplanmas da alternatif bir zm olarak sunulsa da, klasr yerine alan adlar yaplanmas arama motoru optimizasyonlar asndan daha ok ziyareti ekmektedir.

Bu yaplanmann ardndan, yine sitenizin fr alt alan adn, veya firmam.fr alan adn Google Site Yneticisi Aralarndan Fransa corafi hedefli olarak konumlandrn. Tabi burada nemli noktalardan biriside fr.firmam Fransz Franszcas iin seilmise Fransa corafi hedef olarak seilmelidir aksi takdirde hangi lkenin Franszca tercmesine ynelikse o lke seilmelidir. Mesela Kanada Franszcas iin Kanada seilmelidir.

by:
Improving Online Reputation Through Real Estate Seo Online Text Loans: Procure The Last Minute Fund Take Advantages Of Getting Online Management Degree With Ever-changing Hr Program Online Shop For Curtains, Bed Sheets, Table & Kitchen Linen Online Crm Is A Viable Customer Service Solution. Ideas To Get Balkan Pharmaceuticals Steroids Online Future Brides, Sneak A Peek Online For Its Raining Wedding Gowns Rezeptfrei Online Bestellen How Can We Buy Gia Diamond Rings Online? Online Taxi Service From The Bangalore Airport To The Outstations. Online Taxi Service From The Bangalore Airport To The Outstation How To Buy Cheap Brand Name Cat Flea Treatments Online The Key Benefits Of An Online Recruitment Agency
Write post print
www.insurances.net guest:  register | login | search IP(3.22.181.209) / Processed in 0.005711 second(s), 8 queries , Gzip enabled debug code: 20 , 3470, 973,
Online Gvenilir Trnslation Hizmetleri Ile Bir Sonraki Seviyeye Iinizi Atn