Insurances.net
insurances.net » Internet Insurance » Knight Online Ve Koxp
Auto Insurance Life Insurance Health Insurance Family Insurance Travel Insurance Mortgage Insurance Accident Insurance Buying Insurance Housing Insurance Personal Insurance Medical Insurance Property Insurance Pregnant Insurance Internet Insurance Mobile Insurance Pet Insurance Employee Insurance Dental Insurance Liability Insurance Baby Insurance Children Insurance Boat Insurance Cancer Insurance Insurance Quotes Others
]

Knight Online Ve Koxp

Knight Online Ve Koxp

Oyuna yeni balayan oyuncularn yapmalar gereken ilk seim dnyalardr

. Her dnya, birbirine bal toplam iki alt dnyadan (rnein Dies 1, Dies 2) olumaktadr. Oyuncu, oluturduu karakterlere ve edinilen eyalara, bal olduu dnyann her iki alt parasndan da ulaabilir; fakat farkl dnyalar arasnda (rnein Ares ve Dies) bu ekilde bir ba bulunmamaktadr.

Kuzey Amerika sunucusundaki dnyalar, oluturulma tarihlerine gre u ekilde sralanabilir: usko server isimleri

* Ares

* Dies

* Xigenon

* Beramus

* Cypher

* Olympia

* Edana

* Manes

* Pathos

* Logos

* Ronark

* Grakon

* Carnac

* Akara

* onia

* Kronos

Dnyalar arasnda oluturulma tarihlerinden diger farklar oyun ii puan ( experience ) veya eya dme olaslg ( drop ) olabilir.Bu nedenle yeni balayan oyuncularn yardm alabilecekleri arkadalarnn bulunduu dnyalar, veya dier oyuncularn karakterlerinin eski dnyalara gre daha gsz olduu yeni dnyalar (rnein Ronark, Girakon, Akara) semeleri daha akllca olacaktr. Fakat yeni serverlarda item azlndan dolay EXP artrmak biraz sorun olacandan, eski dnyalarda oynamak da yararl olabilir.

slup Bu maddedeki slubun, ansiklopedik bir yazdan beklenen resm ve ciddi sluba uygun olmad dnlmektedir.

Konuyla ilgili tartma iin maddenin tartma sayfasna ltfen baknz.

Maddeyi gelitirerek ya da konuyla ilgili tartmaya katlarak Vikipedi'ye katkda bulunabilirsiniz.

Daha byk ve gelimi bir Moradon

Yeni Moradon'da kefedilecek ve avlanmaya klacak daha ok alan var. ehir alan ve canavarlar avlama alanlar byk lde geniletildi. Bundan sonra Moradon'u terk edebilmek iin en az level 35 olmak zorundasnz. Bylelikle oyuncular klanlara katlma ve takm almas hakknda ok nceden bilgi sahibi olabilecekler.

Pet Sistemi

Moradon'daki [Familiar Trainer] Kate grevini tamamlayan oyuncular "pet egg" kazanp, yanlarna yeni bir yolda ekleyecekler! Pet'ler sahiplerinin yanlarnda savaabilecek, canavar ekline dnebilecek, yeteneklerini kullanp sahibinin istatistiklerini arttrabilecek, ve hatta len canavarlardan den hazineleri almada yardm edebilecekler.

Yeni Knight Sistemi

Yeni geniletme paketiyle beraber oyunda 3 seviye Knighthood oluyor. Klanlar 3. rtbeye ulatklar zaman, dereceye girebilmek iin bir grev tamamlamalar gerekecek. 252,000 Klan puanna ulatktan ve grevi tamamladktan sonra, oyuncular ovalye olabilecekler. Son olarak, 1,080,000 Klan Puanna eriip ve ok zorlu bir dman yok ettikten sonra, Royal ovalye olabilecekler.

Her Knighthood seviyesi 5 rtbe olup, klan puanlarnn saysna gre klanlar 5. rtbeden 1'e kadar ykselebilecekler. 1. rtbeye ulatklar zaman, stte bahsedilen grevleri tamamlayan oyuncular Knighthood derecelerini arttrabilecekler.

Yeni Klan Puan Katk Sistemi

Yeni geniletme paketiyle birlikte Klan Liderleri, klanlar zerinde daha fazla kontrol elde ediyorlar. Klan yeleri ise daha fazla katlm ans yakalayarak klan iindeki sorumluluklarn arttryorlar. Klan lideri tarafndan seilebilecek iki tr Klan Puan Katk Sistemi oyuna eklenen yeni zellikler arasnda yer alyor. lki, katk miktarnn oyuncu tarafndan belirlenecei manuel katk, ikincisi ise her yeden belli oranda lke puannn Klan puanlarna eklenmesiyle oluan otomatik katk sistemidir. Klan Puanlar, Klan rtbe ve seviyesinin belirlenmesinde kullanlacaklar. Klan puanlar ayrca pelerin almak iin de kullanlabiliyor. Eer oyuncu klandan ayrlrsa, klan oyuncunun katkda bulunduu miktar kaybedecek ve oyuncu ise vermi oldugu katkdan sadece %30'unu geri alabilecektir.

Yeni Zindanlar ve Savalar

Yeni eklenen Snr Savunma Savalar ve Juraid Da ile "Knight Online"daki muhteem PVP ortam daha da heyecanl hale getirildi. Dk seviye (35-45) ve orta seviyeli (60-69) Snr Savunma Savalar gnn belirli saatlerinde balayacak ve takvim sitemizde yaynlanacaktr. Bu savalardaki temel ama kar rkn snrlarn gemek ve antlarn ilk nce yokedebilmek. Antn yokedilemedii savalarda kazanan taraf ldrme saysna gre belirlenecektir.

Juraid Da ise yksek seviyedeki oyuncularn (70-80) 3 ayr zindanda yaplan dvlerden sonra merkez odaya ulamas ve burada onlar bekleyen Boss canavarn ldrebilme mcadelesini konu alan zorlu bir PvP etkinlii. ki rk haritann ayr ularndan balayarak orta noktaya gelme mcadelesi verecekler. Kazanan rkn oyuncular Chaotic Generator'da eitli unique eyalara dnebilecek deerli talardan kazanabilecekler!

Moradon Sava Alan

Hi harita deitirmeden dier bir oyuncu veya klan ile savamay istediniz mi? Artk yeni Moradon Sava Alan ile bunu gerekletirebilirsiniz! Moradondaki bu yeni PvP alannda herhangi bir level zorunluluu bulunmamakta olup, partinizdeki oyuncular hari herkes sizin dmannz oluyor.

Moradon'da Klan Sembol Bayraklar

Her rktan en iyi 5 klann bayraklar bundan sonra Moradon ehrinde dalgalanacak ve bylece sunuculardaki herkes klan sralamasnda kimin nde olduunu rahatlkla grebilecek! Knight Online Dnyasndaki rekabet artk ok daha elenceli bir hal ald.

Antrenman Kuklalalar

Yeni Moradon'da 3 farkl seviyede antreman kuklalar bulunuyor. Buralarda oyuncular hasar seviyelerini ve yetenek kullanmlarn test edebilecekler (level 30, 60, ve 80). Sabit ve hareketli hedefler sayesinde oyuncularmz pratik yaparak sava tekniklerini gelitirebilecekler.

Yeni Eyalar

Juraid Da etkinliinde kazanan oyuncular, Chaotic Generator'da YEN unique eyalara dntrebilmek iin kullanacaklar deerli ve deiik renklerdeki talardan kazanabilecekler! Bu yeni unique eyalar arasnda sadece Juraid Da'ndan elde edilebilecek zel kpeler, yzkler, kemerler, ve "String of Skull", "Hero's Valor" gibi gl zrh ve silahlar yer alyor!

Yeni Klan Haberleme Sistemi

Oyunda artk "clan notice" adnda yeni bir klan haberleme zellii bulunuyor. Oyuncular nemli bilgileri veya etkinlikler hakkndaki haberleri buradan yazp btn klann grmesini salayabilecekler. Bu zellik ile klan yeleri arasndaki iletiim artk eskisinden ok daha kolay!

Tamamlanmas Gereken Yeni Grevler

Oyunucularmzn silah ve zrhlarn glendirmelerini salayacak yeni grevler bulunuyor! Moradon'daki [Blacksmith] Heppa'yla konuarak daha fazla bilgi alabilirsiniz. Ayrca, yeni Knighthood sralamasnda rtbe kazanmak ve yannzda savaacak pet'inizi elde etmek iin yeni grevler de sizleri bekliyor!

Class Skill Deiimi

Mage'lerin ve Rogue'larn yeni eklentiyle beraber baz yeteneklerinde deiiklikler olduunu greceksiniz. Mage'ler Frozen Blood, Ice Staff, Lightening Staff, ve Blink, Rogue'lar ise Blood Beast, Blinding, ve Beast Hiding yeteneklerinde daha fazla zarar verme ans yakalyorlar.

Clan Alm Satmlar

Oyunda belki birok kiinin sahip olmak istedii pelerin sadece clanlara girilerek sahip olunabilir.Pelerin bir clan liderinin kendi clan kolluunu grade 3 yaptkdan sonra ki bunuda national point yani rklara ait lke puanyla 150.000 point ile oyunun haftada 1 resetinden sonra kolluklar deiecektir bu deiimin ardndan Pt Toplanp El Morad yada Lufersondan Npc den CLan lideri Pelerin bossu olan Caitharosu Kestikden sonra ckan anahtarla Pelerin Alabilir ve bunu oyun iinde item yada para karl satabilir veya takas ettirebilir.

Koxp ve Hileler

Bu hileler oyunu oynayan kii bilgisayarn banda deilken karakterinin seviyesinin artmasna ve oyunda birka ek zellik kazanmna baldr.Fakat oyunun ck tarihinde 2004 ylnda byle bir ynelim yoktu oyunun gvenlik firmas K2 NetWork bir anlamazlktan kaynaklanan nedenden dolay oyun yeterince korunamyor.Fakat 2010 ylnn temmuz aynda beklenen yeni sistem tamamen daha gvenilir bir oyun sunacak oyunda koxp kullananlarn yelikleri eskiden olduu gibi 24 veya 48 saat deil 999 gn ve sresiz olarak kapatlabilecek.(Koxp Kalkmtr. Btn K2 alanlarna teekkr ediyoruz :) )

Heaven Fire Koxplar

Oyunda oyun firmasnn kendi program gibi sylenen heaven fire koxplar temmuz aynda kapatlacak oyun firmasnn koxp dupe ve bug gibi eitli oyun sistemindeki eksikliklerin giderileceini belirtti.Bu Koxplarn Asl Amacnn oyuncularn bu koxplar indirdikleri zaman bilgisayara virs bulatrdn ve karakterlerin item ve paralarnn yasad yoldan alnd belirtiliyor

by: koxpturkey2
Watch Live Online Satellite Television Channels On Your Pc Why Should One Trade Cfds Maximizing Returns Through Structured Trades How To Make Money Online, Are There Genuine Guides? Get Rich Online With Big Ticket To Wealth Get Paid To Draw Online How And Where To Find A Decent Tradesman What is the Best Way to Hold an Online Meeting? Online Payday Loan: A Fastest Way To Get The Loan Finding An Apartment Online - Items To Consider Great Tips To Stop Smoking Online Review Of Backblaze Online Backup Solution Risks of Betting Football Online
Write post print
www.insurances.net guest:  register | login | search IP(3.137.185.180) / Processed in 0.007349 second(s), 6 queries , Gzip enabled debug code: 108 , 8360, 973,
Knight Online Ve Koxp