Insurances.net
insurances.net » Buying Insurance » Bir büyük Fırsat, Amerika da Dil Eğitimi (Amerikada Dil Eğitimi)
Auto Insurance Life Insurance Health Insurance Family Insurance Travel Insurance Mortgage Insurance Accident Insurance Buying Insurance Housing Insurance Personal Insurance Medical Insurance Property Insurance Pregnant Insurance Internet Insurance Mobile Insurance Pet Insurance Employee Insurance Dental Insurance Liability Insurance Baby Insurance Children Insurance Boat Insurance Cancer Insurance Insurance Quotes Others
]

Bir büyük Fırsat, Amerika da Dil Eğitimi (Amerikada Dil Eğitimi)

Bir büyük Fırsat, Amerika da Dil Eğitimi (Amerikada Dil Eğitimi)

Bir byk Frsat, Amerika da Dil Eitimi (Amerikada Dil Eitimi)


Amerika ngilizce renmek iin en popler lkelerin banda gelir. Yabanc dil eitimini Amerika'da almaya karar veren renci artk okul ve ehir konusunda tercih yapmaldr. Bu tercih, Amerika da dil kursu tercih etmeyi dnenler iin nemli bir admdr. Okul tercihini almak istediiniz eitim tr ve ayrmay dndnz bteye gre yapabilirsiniz. ehir tercihinizi ise ilgi alanlarnz, hobileriniz ve kiiliiniz belirleyecektir. Geni bir yzlmne sahip olan ABD'de eyaletler arasnda kanunlar bile farkllk gsterirken, yaam koullar hatta iklimler bile olduka farkldr.

Amerika'da hemen hemen her eyalet ve ehirde ngilizce dil eitimi iin dil okulu bulabilmek mmkndr. zel dil okullar yannda niversitelerin bazlar da kendi bnyelerinde dil eitim programlar sunarlar. Bunun yan sra niversite kampsnde yer alan zel dil okullar da vardr. zellikle niversite ya da yksek lisans eitimini Amerika'da devam ettirmeyi planlayan renciler iin niversite kampsnde eitim almak avantajl olacaktr. Yine bu renciler iin genel ngilizcenin yan sra Amerikan eitim sisteminin bir paras olan TOEFL, GMAT, GRE vb. snav hazrlk kurslar da dil okullarnda sunulmaktadr. Bu yzden Amrika da niversite eitimi iin ok iyi aratrma yaplmaldr.

ehir tercihi yaplrken toplu tamann birok ehirde yaygn olmadn gz ard etmemekte fayda var. Ulamn kolay olmayaca ehirlerde zellikle yurt konaklama tercihi nerilir. Bylece okula ulam daha kolay olacaktr. Okullar konaklama imknlarnn toplu tama ile ulalabilecek mesafe ve blgelerde olmasna dikkat etmektedirler. Ayrca Trk rencilerin ismi daha ok duyulmu ehirleri daha ok tercih ettiklerini unutmamak gerekir. Trk rencilerle ok bir arada bulunmamak iin dier ehir alternatifleri de deerlendirilmeli ve okul tercihi de ona gre yaplmaldr. Bylece farkl kltrlerden rencilerle tanlr ve daha ok pratik yapma imkn bulunur.Bir büyük Fırsat, Amerika da Dil Eğitimi (Amerikada Dil Eğitimi)


ABD'de dil eitimi alan rencilerin alma izni haftada 20 saat olarak sadece kamps iinde mevcuttur. Ancak kstl olan kamps iindeki iler daha ok akademik eitim alan renciler tarafndan deerlendirilmekte olduundan dil okulu rencilerinin yasal olarak alma izinleri yok denecek kadar azdr. Bu sebeple Amerika eitim zerinde hassasla durulmas gereken bir konudur.

Eitimde kendine zg bir sistem uygulayan Almanya, ocuklarn 3 yandan itibaren eitilmesiyle balayan olduka disiplinli bir eitim sistemine sahiptir. Zorunlu eitim 9 yldr ve niversiteye gidebilmek iin Gymnasium'u (lise) bitirmek ve Abitur denen bitirme snavna girmek gerekir. 4 yllk ilkokulu bitiren renciler Gymnasium'a ve oradan da niversiteye devam etmek istiyorlarsa Realschule denilen 3 yllk ara okullara devam ederler. Ortalamalar yeterince yksekse Gymnasium'a geerler, ortalamalar dkse Hauptschule denilen okula geip 9. snf bitirip i hayatna atlrlar. Eitime zel bir anlam ykleyen devlet, sistemi rencileri daha kk yalarda ynlendirecek ekilde dzenlemitir. Alman disiplininin aland bu sistemin renciye vermeye alt balca iki fikir vardr: ok almak ve kendi ayaklar zerinde durmak. Okuldaki eitimin dnda ailelerde de ocuklara bu fikirler alanr. Bu yzden anne babalar ocuklarn zerine fazla dmez ve 18 yana gelen ocuklar ounlukla evden ayrlr. Alman toplumu almaya, eitime ve geliime byk nem vermektedir. ki dnya savandan da km bir ekonomiyle kmasna ramen u anda bulunduu konum sistemin baarsnn en iyi kantdr.
What's Wrong with a Paycheck Advance? Paying Attention to the Details of Your Lease Shop Sarees in UK - Sarees in UK - Buy Sarees From UK How To Find The Right Payment Gateway Now LIC offer premium payment option at OSS Retail outlets Should You Buy A Fixer-Upper? Before You Buy a Turbo Kit Visit An Online Shopping Store - Your Virtual One Stop Shop! Spend Your Life without Paying a Heavy Bill with Lg Gw520 Contract Deal Shopping online has many perks including better deals Voucherseeker.co.uk – The Perfect Place For Online Shopping A buyer's guide to star twin tents Top reasons to buy KD canopies
Write post print
www.insurances.net guest:  register | login | search IP(18.118.184.237) New York / New York City Processed in 0.012920 second(s), 6 queries , Gzip enabled debug code: 10 , 3395, 962,
Bir büyük Fırsat, Amerika da Dil Eğitimi (Amerikada Dil Eğitimi) New York City